Preskočite na vsebino
Brezplačna poštnina nad 35 eur. Minimalni znesek naročila je 10 eur.
Brezplačna poštnina nad 35 eur. Minimalni znesek naročila je 10 eur.

Družina Bears & Friends

Dobrodošli v sanjskem svetu gumjastih bonbonov!

Uživajte v njihovem čudovitem vonju ter se posladkajte z več kot stotimi različnimi sadnimi okusi. Naše trgovine so pravi raj za ljubitelje gumijastih bonbonov. Za izdelavo uporabljamo veliko sadnega soka, cele kose sadja in samo naravna barvila, kar naredi Bears & Friends bonbone še posebaj "juicy".

Ponujamo res ogromno različnih vrst in okusov.

Veganom je na voljo posebna linija veganskih gumjastih bonbonov, ki ne vsebujejo živalskih produkotv. Sladkorni bolniki (diabetiki) in tisti, ki morajo paziti pri vnosu sladkorjev, lahko poskusijo gumjaste bonbone, sladkane z alternativnimi sladili. Za vse, ki pa si želite posebih okusov imamo v ponudbi bonbone iz sladkega korena (lakrice), bonbone s čilijem, ki zbudijo brbončice, mehke penice, sladko-kisle trakce in vrvice.

Takšna kvaliteta in raznovrstnost sta na voljo le pri nas.

Prva trgovina specializiranoa trgovina z gumijastimi bonboni BEARS & FRIENDS se je odprla leta 1995 v Münchnu.

Ta mala trgovinica na Schellingerstraße je kot magnet privabila prve stranke. Odlični sadni bonboni v najrazličnejših različicah so hitro osvojili mlado in staro.

Leta 1996 so navdušenci organizirali prvo srečanje medvedov v mestu Aschaffenburg. Leta 1999 je sledilo odprtje Medvedje dežele v mestu Ulm in od takrat uspeha ni več mogoče ustaviti. V letih, ki so sledila se je odprlo še okoli 80 specializiranih trgovin z bonboni v Nemčiji, Avstriji, Švici in Luksemburgu. Od leta 2014 pa obratujejo celo tri Bears & Friends trgovine v Hongkongu.

Pri nas je kvaliteta na prvem mestu. Naša ponudba obsega okoli 100 vrst sadnih bonbonov, proizvedenih v Nemčiji. Pohvalimo se lahko tudi s pestro ponudbo sezonskih gumjastih bonbonov za Veliko noč, začetek šole, noč čarovnic, Božič in druge posebne priložnosti.

Poleg te obsežne ponudbe gumijastih bonbonov so v trgovinah na voljo tudi darilni kompleti in ostala posebna pakiranja primerna za obdarovanje in hrambo bonbonov.

Čas je, da Bears & Friends bonbone poizkusite tudi Vi!

Veseli bomo vašega naročila. :)